WB_Logga_Hö
Hyvlare sökes till vår fabrik i Burträsk

Din uppgift blir att ansvara för i första hand hyvling men även profilbearbetning och ändbearbetning av våra specialsnickerier. Du bör ha några års erfarenhet av arbete med profilhyvling på ett företag inom snickeribranschen. Du kan även ha annan branscherfarenhet tillsammans med ett genuint intresse för trä.

Som person är du energisk, drivande, resultatinriktad och har gott omdöme samt är en lagspelare som trivs att arbeta med varierade uppgifter

Katarina


Ett omväxlande jobb hos en trygg arbetsgivare

WB Trä är en trygg arbetsgivare som ger sina 42 anställda bra förmåner som exempelvis friskvårdsbidrag och möjligheten att växa med företaget, men det är ändå inte det som gör oss unika. Istället vet vi att våra medarbetare tycker omväxlingen är det bästa.
Att få komma till jobbet och hela tiden hantera specialsnickerier skapar variation och känsla av att växa med uppgiften. Att dessutom få lägga så mycket kärlek på sitt hantverk att finishen gör att man vill ha det själv.
Det gör att man kommer hem med känslan av att jobba på ett snickeri som är helt unikt.
Vi hoppas du vill känna likadant!


Din ansökan med CV skickar du snarast, dock senast den 7:e mars till ansokan@wbtra.se
Om du har några frågor är du välkommen att kontakta Anders Rönnlund på 0914-291 01